Αγοράστε Domains σε μοναδικά χαμηλές τιμές εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια!

Κατοχυρώστε και διαχειριστείτε μέσα από το αυτοματοποιημένο μας σύστημα όλα τα Domains που επεξεργάζεστε και τιμολογείτε για λογαριασμό των πελατών σας, σαν να ήσασταν και εσείς ένας μεγάλος Domain Registrar πάροχος όπως η Hostmein.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής και υποστήριξης ονομάτων χώρου σας παρέχουμε μία πλήρη σειρά από έτοιμα εργαλεία για να σας απλοποιήσουμε την όλη διαδικασία και να μπορείτε να κατοχυρώνετε τα Domains των πελατών σας σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

μεταπωλητής domain names / Αγοράστε Domains σε μοναδικά χαμηλές τιμές με το πρόγραμμα μεταπωλητών domain reseller της Hostmein
cscart

Δυνατότητες που παρέχει το Panel διαχείρισης ονομάτων χώρου της Hostmein

Domain Resellers

Δυνατότητα Αναζήτησης και Κατοχύρωσης Domain Name

Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα όλα τα domains που επιθυμείτε μέσα από το Panel μας.

Δυνατότητα δημιουργίας της Ατζέντας των πελατών σας

Καταχωρήστε τα Domains των πελατών σας στα προσωπικά τους στοιχεία.

Δυνατότητα Ανανέωσης των Domain Names σας Αυτόματα

Κάνοντας Deposit χρήματα στο λογαριασμό σας χρησιμοποιείτε τις μονάδες για ανανέωση των υπηρεσιών σας.

Εύκολη Διαχείριση Nameserver και Custom Nameserver

Ρυθμίστε τους Nameservers για τα Domains που έχετε κατοχυρώσει και ορίστε τους δικούς σας Custom Name Servers.

Εμφάνιση και επεξεργασία των στοιχείων καταχώρησης Domain

Δείτε από το panel μας σε ποιά στοιχεία έχει καταχωρηθεί το Domain που αγοράσατε και αλλάξτε τα όπου επιτρέπεται.

Εμφάνιση του Κωδικού εξουσιοδότησης EPP

Δεν κρύβουμε τους κωδικούς εξουσιοδότησης για τα domains, μπορείτε να τους δείτε ανά πάσα στιγμή.


Τι άλλο θα κερδίσω σαν μεταπωλητής ονομάτων χώρου στη Hostmein?

 1. Οι Domain Resellers αγοράζουν domains για την επιχείρησή τους αλλά και για τους πελάτες τους, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
 2. Οι Domain Resellers μπορούν να κατοχυρώσουν άμεσα ένα όνομα Domain πληρώνοντας με τη πιστωτική και χρεωστική τους κάρτα ή και με paypal!
 3. Οι Domain Resellers εξυπηρετούνται από τον αποκλειστικός σύμβουλό μας, που αναλαμβάνει να βοηθήσει σε κάθε τους βήμα!
 4. Οι Domain Resellers έχουν εξυπηρέτηση μέσω τηλεφωνική υποστήριξης εργάσιμες ημέρες και ώρες αλλά και 24/7/365 μέσω του συστήματος Ticketing στο Site μας!

Τι θα χρειαστεί να κάνω για να γίνω μεταπωλητής?

 1. Εγγραφείτε στο σύστημά μας από το μενού, Είσοδος/Εγγραφή > Εγγραφή Νέου Χρήστη.
 2. Επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας ώστε να σας "δώσει" την έκπτωση που σας αντιστοιχεί.
 3. Ήρθε η ώρα για την μεταφορά των Domains σας σε εμάς, από το μενού Domain Names > Αναζήτηση Domain > Μαζική Μεταφορά Domain.
 4. Προσθέστε όλα σας τα Domains που θέλετε να μεταφέρετε σε εμάς, κάντε την παραγγελία και δώστε το EPP του κάθε Domain όπου σας ζητηθεί.
 5. Καλώς ορίσατε στη Hostmein, είστε πλέον ένας μεταπωλητής Ονομάτων χώρου. Εκμεταλλευθείτε την νέα σας ιδιότητα προς όφελος σας

Έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τους Μεταπωλητές Domain?

Καλέστε στο 212 213 5061 για να μιλήσετε με εκπρόσωπο μας άμεσα!

 1. Οι Domain Resellers αγοράζουν domains για την επιχείρησή τους αλλά και για τους πελάτες τους, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
 2. Οι Domain Resellers μπορούν να κατοχυρώσουν άμεσα ένα όνομα Domain πληρώνοντας με τη πιστωτική και χρεωστική τους κάρτα ή και με paypal!
 3. Οι Domain Resellers εξυπηρετούνται από τον αποκλειστικός σύμβουλό μας, που αναλαμβάνει να βοηθήσει σε κάθε τους βήμα!
 4. Οι Domain Resellers έχουν εξυπηρέτηση μέσω τηλεφωνική υποστήριξης εργάσιμες ημέρες και ώρες αλλά και 24/7/365 μέσω του συστήματος Ticketing στο Site μας!
Τι σημαίνουν οι καταλήξεις των Domain Names; Domain Names που απευθύνονται στην Ελλάδα. .gr : Απευθύνεται σε εταιρίες ή προσωπικά sites στην Ελλάδα. .com.gr : Από τον όρο "commercial". Απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες που το όνομά τους με κατάληξη .gr δεν είναι διαθέσιμο. .net.gr : Από τον όρο "network". Απευθύνεται σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών Internet. .org.gr : Από τον όρο "organization". Αφορά οργανισμούς και δη μη κερδοσκοπικούς. Διεθνής καταλήξεις Domain Names .com : Από τον όρο "commercial," δηλαδή εμπορική και είναι η περισσότερο γνωστή κατάληξη στον κόσμο. Οι περισσότερες εταιρίες επιθυμούν αυτή την κατάληξη, δεδομένου οτι είναι η περισσότερο αναγνωρίσημη κατάληξη για να έχει κάποιος εμπορική δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. .net : Από τον όρο "network" και χρησιμοποιείται κυρίως από εταιρίες που παρέχεουν υπηρεσίες Internet. Αυτή την κατάληξη επιλέγουν και οι εταιρίες που θέλουν να στήσουν το δικό τους Intranet. .org : Από τον όρο "organization," και χρησιμοποιείται από οργανισμούς, κυρίως από μη κερδοσκοπικούς. .biz : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις. .info : Η πιο δημοφιλής επέκταση μετά τα .com .net .org! Την κατάληξη αυτή χρησιμοποιούν δικτυακοί τόποι που αποτελούν πηγή πληροφοριών. .mobi : Η κατάληξη προέρχεται από τον όρο "mobile" και είναι φανερή η χρήση τους: δικτυακοί τόποι που αφορούν συσκευές κινητών τηλεφώνων. .us : Προορίζεται για αμερικανικούς δικτυακούς τόπους... όχι βέβαια οτι δεν μπορείτε να αποκτήσετε. .tv : Για δικτυακούς τόπους με multi-media περιεχόμενο και κυρίως αφορά εταιρίες του τομέα της ψυχαγωγίας. .tel : Για επιχειρήσεις ή για προσωπική χρήση και καλύπτουν την επικοινωνία γενικά. .name : Κατάληξη σχεδιασμένη αποκλειστικά για sites προσωπικής χρήσης. Domain Names που απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση .eu : Απευθύνεται σε εταιρίες ή προσωπικά sites της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .co.uk : Αγγλία. Αλλά και .org.uk, .uk.com, .uk.net, .gb.com, .gb.net, .me.uk, .ltd.uk, .plc.uk, .net.uk, .sch.uk .de : Γερμανία .es : Ισπανία .fr : Γαλλία .it : Ιταλία