Δείτε πόσοι από τους επισκέπτες του Skroutz αγόρασαν από το κατάστημά σας και υπολογίστε το Converstion Rate!


  • Τιμή: 50€


    *Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Παραγγελία του Addon

Αποδοτικότερες Πωλήσεις για το Eshop σας

Το πρόσθετο που έχουμε κατασκευάσει Skroutz Analytics σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μια σειρά από χρήσιμες μετρήσεις, που αφορούν στην απόδοση του καταστήματος και των προϊόντων σας στο Skroutz.

Σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία που πραγματοποιείται, το Skroutz αποστέλλει email στους χρήστες του και τους προτρέπει να βαθμολογήσουν - αξιολογήσουν την παραγγελία και την εμπειρία τους από το κατάστημά σας. Μία πάρα πολύ σημαντική παράμετρος που ανεβάζει τη δημοτικότητα και τα σχόλια στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Αποδοτικότερες πωλήσεις με Skroutz και CS-CART

Δείτε πόσοι από τους επισκέπτες του Skroutz αγόρασαν από το κατάστημά σας. Το Conversion Rate, σας προσφέρει άμεσα μια αξιόπιστη εικόνα για την απόδοση του καταστήματός σας στο Skroutz. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μετρήσεις θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε κάθε click που λαμβάνετε από το Skroutz σε πώληση.

Βελτιστοποίηση του καταλόγου προϊόντων

Οι μετρήσεις σε επίπεδο κατηγοριών, αλλά και προϊόντων, θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε το προφίλ των πελατών σας στο Skroutz. Βελτιώστε την απόδοση του CSCART καταστήματός σας εντοπίζοντας ποια είναι τα προϊόντα που προτιμούν οι επισκέπτες μας και αφαιρέστε αυτά που δεν αποδίδουν, δηλαδή λαμβάνουν clicks χωρίς να οδηγούν σε πωλήσεις.

Δείτε τα δεδομένα στο Skroutz σε σχεδόν πραγματικό χρόνο

Δείτε τις μετρήσεις να ανανεώνονται κάθε ώρα και παρακολουθείστε την απόδοση των προϊόντων σας από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίζονται στο Skroutz.

Εγκατάσταση Addon στο CS-Cart σε 4 απλά βήματα!

Η εγκατάσταση όλων των προσθέτων της Hostmein είναι εξαιρετικά απλή, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Πραγματοποιήστε σύνδεση στο διαχειριστικό περιβάλλον του CS-Cart και πατήστε στο μενού που βρίσκεται στη μπλε μπάρα " Πρόσθετα > Διαχείριση Add-Ons "

Βήμα 2. Εντοπίστε στην επάνω δεξιά άκρη του διαχειριστικού περιβάλλοντος το κουμπί με το σύμβολο της πρόσθεσης.

Βήμα 2.α Στο παράθυρο που θα σας εμφανιστεί πατήστε το κουμπί " Τοπικά " στη συνέχεια επιλέξτε το .zip αρχείο που μόλις κατεβάσατε από την σελίδα μας και το οποίο εμπεριέχει το addon. Επιλέξτε το και πατήστε στο κουμπί " Μεταφόρτωση και Εγκατάσταση "

Βήμα 3. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το CS-CART θα σας ειδοποιήσει πώς η εγκατάσταση ήταν επιτυχής και θα σας μεταφέρει αυτόματα στη λίστα με τα ενεργά πρόσθετα. Εκεί μπορείτε να εντοπίσετε το Νέο Πρόσθετο που μόλις κάνατε εγκατάσταση με το όνομα " Skroutz Analytics "

Βήμα 4. Στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε στο κουμπί με το σύμβολο του Γραναζιού, > Διαχείριση (στο dropdown) για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να εισάγετε τον κωδικό άδειας χρήσης που θα βρείτε στη καρτέλα του προϊόντος, στο Site της Hostmein από όπου και κατεβάσατε το πρόσθετο.

 

Φωτογραφίες για τα βήματα εγκατάστασης του Addon