Πιστοποιητικό ασφαλείας Positive SSL Certificate από την Comodo

Το PositiveSSL είναι από τα πιο δημοφιλή και τα πιο οικονομικά πιστοποιητικά SSL στον τομέα τους. Είναι η ιδανική λύση για entry level ιστοσελίδες, websites που δεν ασχολούνται με μεγάλες ποσότητες πληροφοριών καθώς και όσες ιστοσελίδες θέλουν να διασφαλίσουν την εμπιστοσύνη στο domain name τους.


Επικύρωση Domain

H Comodo ελέγχει την κυριότητα του domain πριν την έκδοση του πιστοποιητικού. Τα πιστοποιητικά επικύρωσης του domain εκδίδονται συνήθως σε λίγα μόνο λεπτά.

Πιστοποιητικό Single-Domain

Το πιστοποιητικό Comodo PositiveSSL, παρέχει επικύρωση για μόνο ένα όνομα domain με και χωρίς www.

Εγγύηση 10.000$

Με αυτό το SSL η Comodo παρέχει εγγύηση 10.000 $ σε περίπτωση απωλειών από λανθασμένη έκδοση πιστοποιητικού.

Δωρεάν Site Seal

To Comodo PositiveSSL παρέχει δωρεάν Site Seal. Μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε μέσα στο site και έτσι γνωστοποιείται στους πελάτες η ασφάλεια του site.

SSL με Μηδενική Γραφειοκρατία

Η διαδικασία επικύρωσης πραγματοποιείται on line, έτσι εκμηδενίζονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Επιστροφή Χρημάτων

H Comodo PositiveSSL, επιστρέφει το πόσο πληρωμής εντός δεκαπέντε(15) ημερών, σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την υπηρεσία ή δεν έχετε διαλέξει το σωστό πιστοποιητικό για τις ανάγκες σας.


Ξεκινώντας από μόλις 13,90€ + Φ.Π.Α. ανά έτος, το Comodo Positive SSL είναι τα πιο αξιόπιστα σε σχέση απόδοσης τιμής και ασφάλειας που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό Comodo Positive SSL μέχρι και 10 έτη.

Για να ολοκληρωθεί η έκδοση του πιστοποιητικού ασφαλείας SSL άμεσα, πρέπει να σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα πρέπει επίσης να έχετε σταθερή διεύθυνση IP (μπορείτε να παραγγείλετε μία Static IP για το πακέτο φιλοξενίας σας) και το αίτημα έκδοσης (CSR) θα πρέπει να έχει εκδοθεί στον web server που φιλοξενεί το domain σας.

Επιλεγμένες παραγγελίες μπορούν να επισημανθούν με το “Brand Validation”. Αυτό είναι ένα αναγκαίο μέτρο ασφαλείας. Αν η παραγγελία έχει “Brand Validation”, η έκδοση για τα πιστοποιητικα SSL θα καθυστερήσει όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο από την Αρχή Έκδοσης Πιστοποιητικών.

Τιμοκατάλογος

1 έτος 2 έτη 3 έτη
Τιμή /έτος 13,90€ + Φ.Π.Α. 27,72€ + Φ.Π.Α. 41,44€ + Φ.Π.Α.