Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL / Domain Validation Organization Validation Extended Validation

Αν θέλετε να προσθέσετε σοβαρότητα και κύρος στην Online επιχείρησή σας, τότε χρειάζεστε ένα πιστοποιητικό SSL.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τα δεδομένα των πελατών σας όπως επίσης και να προστατευτείτε όταν χρησιμοποιείτε τους κωδικούς σας από τρίτους. Πολλοί πελάτες, αποφεύγουν να αγοράζουν από eshops και websites προϊόντα ή υπηρεσίες όταν δεν χρησιμοποιείται κάποιο πιστοποιητικό SSL.

Σε αντίθεση με όσες ιστοσελίδες χρησιμοποιούν SSL Certificates που εμφανίζεται το χαρακτηριστικό SSL Site Seal, οι πελάτες νοιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας οτι είναι σε ένα αξιόπιστο website που είναι προστατευμένοι.

πιστοποιητικα ssl

Ποιο Πιστοποιητικό SSL είναι κατάλληλο για το Site μου?

Επιλέξτε σύμφωνα με τον αριθμό των Domains σας ή την εταιρεία SSL


Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα ενός SSL Certificate?

Site Seal ή αλλιώς Σφραγίδα Πιστοποίησης

Είναι μία γραφική αναπαράσταση της προστασίας που παρέχεται από το πιστοποιητικό SSL. Υπενθυμίζει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας οτι βρίσκονται σε ένα ασφαλές προστατευμένο περιβάλλον. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τη σφραγίδα πιστοποίησης. Κάθε σφραγίδα μπορεί να έχει διαφορετική εμφάνιση ανάλογα με τον τύπου του πιστοποιητικού που θα επιλέξετε.

Αναγνωρισιμότητα του SSL από τους Browsers

Έχουμε επιλέξει να σας παρέχουμε υπηρεσίες από καταξιωμένες εταιρείες που εκδίδουν πιστοποιητικά SSL για να διασφαλίσουμε την μέγιστη αναγνωρισιμότητα του Certificate από την πλειοψηφία των Web Browsers. Αυτό σημαίνει πως με τα SSL μας, ποτέ δεν θα δείτε “κόκκινη σημαία” στον web browser σας λόγο του ότι το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί από άγνωστη εταιρεία και δεν μπορεί να πιστοποιηθεί η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Υποστήριξη από τη Hostmein

Στη Hostmein γνωρίζουμε καλά από θέματα ασφαλείας και δίνουμε προτεραιότητα στην άμεσ και θερμή υποστήριξη των πελατών μας. Μπορείτε να μας θέτετε τα ερωτήματά και τις απορίες σας μέσω του μηχανισμού Ticketing από το site μας, που θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει ο υπεύθυνος βάρδιας 24/7/365 όπως επίσης και μέσω τηλεφώνου εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κρυπτογράφηση Ασφαλείας

Η ασφάλεια προσδιορίζεται από τους αριθμούς των bits που χρησιμοποιούνται για να παραχθεί ένας ασφαλής κωδικός που ονομάζεται κλειδί ασφαλείας. Το κλειδί ασφαλείας χρησιμοποιείται για να κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα που αποστέλλετε στον διακομιστή και να μην διαρρεύσουν σε τρίτους. Τα SSL μας παρέχουν κρυπτογράφηση 256bit ή 128bit όπου είναι και το πρότυπο παγκοσμίως.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πιστοποιητικό που σας ταιριάζει?

Καλέστε στο 212 213 5061 ή ανοίξτε ένα αίτημα υποστήριξης για να μιλήσετε με εκπρόσωπό μας!